Nuppukuvaus - Pranttaliks

Meistä

Nuppukuvaus ikuistaa tärkeimmät hetkesi kauniiksi kuviksi. Haluamme ikuistaa tärkeiden hetkiesi jokaisen yksityiskohdan, pienet katseet, hellät kosketukset, naurun remahdukset ja kaiken sen, mitä haluat muistella vielä vuosienkin päästä. Luomme kuvamuistoja, jotka säilyvät ikuisesti ja saavat suunpielesi kääntymään hymyyn kerta toisensa jälkeen. Halusitpa ikuistaa elämän käännekohtia, arkiset halit ja yhdessä olon tai vaikka päivittää uuden profiilikuvan – me olemme sinua varten.

Nuppukuvaus on keskittynyt kuvaamaan ensisijaisesti vastasyntyneitä vauvoja ja perheitä lemmikkeineen. Kuvaamme enimmäkseen Satakunnan alueella, mutta hyppäämme tarvittaessa autoon ja hurautamme kauemmaskin kuvaamaan teidän tärkeimmät hetkenne. Teemme myös eri yritysten kanssa yhteistyötä ja sisällöntuotantoa sosiaaliseen mediaan sekä tuotekuvauksia. Lue lisää yritysyhteistyöstä.

Dominik Prantl on Nuppukuvauksen yleismies, joka käsittelee kuvat ja hoitaa suuren osan tuotekuvauksista.

Dominik ”Dom” Prantl

valokuvaaja

Nuppukuvauksen yleismies Dom hoitaa kaikkea rekvisiitan rakentamisesta kuvien viimeistelyyn. Hillitsee Josefinan ja Ellinooran kreiseimmät ajatukset ollen Nuppukuvaus-tiimin järjen ääni. Dom käsittelee kaikki kuvat, niin että lopputulos on luonnollinen, laadukas ja kaunis, ripauksella loistoa. 
— 

Nuppukuvauksen perustaja Josefina Prantl.

Ninna-Josefina Prantl

valokuvaaja, sisällöntuottaja

Josefina on idearikas, lämmin, sydämellinen ja kohtelee jokaista asiakasta rautaisella ammattitaidolla.
Sinun ei tarvitse tulla kuviin valmiin idean kanssa, koska yhdessä Josefinan kanssa saa lyhyessäkin ajassa toteutettua ne ideat, mitä et edes tiennyt haluavasi toteuttaa.


Soita 040-197 7784
Lähetä sähköpostia.

Ellinoora Toivanen kuvaa Nuppukuvauksen Minikuvauksissa.

Ellinoora ”Ellis” Toivanen

valokuvaaja

Neljän lapsen äitinä ja päiväkotitätinä Elliksellä on takataskussa sata kikkaa, millä saada perheen pienimmätkin nauttimaan kuvauksista. Nuppukuvauksen ilopillerillä Elliksellä on silmää ikuistaa juuri teidän näköiset kuvat ja tallentaa ohikiitävien hetkien tunteet kauniiksi kuviksi. 


Soita 044-365 3277
Lähetä sähköpostia.

Katso tarkemmat yhteystiedot.

Scroll to Top