Maksuton Minikuvaus on lyhyt ja rauhallinen kuvaushetki, joka järjestetään upeassa miljöössä.

Maksuton Minikuvaus

Maksuton Minikuvaus on lyhyt ja rauhallinen kuvaushetki

Mikä on maksuton minikuvaus? 

Maksuton Minikuvaus on lyhyt ja rauhallinen kuvaushetki. Maksuton Minikuvaus -konsepti luotiin, jotta voimme taltioida elämäsi tärkeät hetket matalalla kynnyksellä. Se luotiin erityisesti perheitä varten, koska aina ei tiedä mikä päivä perheen pienimmällä on. Maksuton minikuvaus on helppo tapa tulla ottamaan kuvat vauvasta, lapsista, sisaruksista tai koko perheestä. Tämä kuvaus ei sido sinua mihinkään, jos valokuvaan sattuukin ilmestymään myös känkkäränkkä mukaan.

  • Itse kuvaus on nimensä mukaisesti maksuton
  • Koevedokset saat maksutta sähköpostiisi tai saat linkin verkkosivuillamme olevaan asiakasgalleriaan ja voit sieltä valita haluamasi kuvat
  • Koevedokset nähtyäsi, voit halutessasi ostaa kuvia hintaan 25 € / 1-4 kpl –
    suuremmat määrät saat edullisemmalla kappalehinnalla 5 kpl 100 €, 10 kpl 190€ ja 20 kpl 300€.
  • Kuvaukseen ovat tervetulleita kaikki aikuiset, vauvat, perheet, odottajat, pariskunnat ja lemmikkieläimet kuvattavaksi

Maksuttomia minikuvauksia järjestetään pääosin Satakunnan alueella, mutta myös pääkaupunkiseudulla, Turussa ja Tampereella olemme usein kuvaamassa. Minikuvaukset julkaistaan aina Nuppukuvauksen Minikuvaukset -kalenterissa, jonka voit halutessasi tilata itsellesi.
Akuutit muutokset suunnitelmiin löytyvät toki aina myös Instagram-tililtämme.

Valtavan suosittu Maksuton Minikuvaus on yleensä ulkona miljöössä, mutta sisälläkin tarpeen mukaan välillä kuvataan. Lähiaikoina on tulossa kuvauksia Porissa ja Helsingissä.

Rating: 5 out of 5.
Maksuton Minikuvaus on lyhyt ja rauhallinen kuvaushetki, joka järjestetään upeassa miljöössä.
Scroll to Top