Hyvitys- ja palautuskäytäntö

Yleistä

Hyvitys- ja palautuskäytäntömme on 30 päivää. Jos 30 päivää on kulunut, emme voi tarjota hyvitystä tai palautusta. 

Palauttaaksesi tuotteen, sen pitää olla käyttämätön ja samassa kunnossa kuin sitä vastaanottaessa. Sen pitää olla myös alkuperäisessä paketissa.

Palauttaminen ei koske kaikkia tuotteita. Pilaantuvia tavaroita, kuten elintarvikkeita, kukkia, sanomalehtiä tai aikakauslehtiä, ei voi palauttaa. Emme myöskään ota vastaan tuotteita, jotka ovat intiimituotteita tai hygieniatuotteita, vaarallisia materiaaleja tai syttyviä nesteitä tai kaasuja.

Ei palautettavia tuotteita ovat myös: 

  • Ladattavat digituotteet
  • Presetit
  • Lahjakortit
  • Valokuvat

Suorittaaksesi palautuksen, tarvitsemme kuitin ostoksestasi.

Hyvitys

Kun palautuksesi on vastaanotettu ja tarkastettu, lähetämme sinulle sähköpostiviestin, jossa ilmoitamme, että olemme vastaanottaneet palautetun tuotteen. Ilmoitamme sinulle myös palautuksen hyväksymisestä tai hylkäämisestä.

Jos palautus hyväksytään, se käsitellään ja hyvitys tehdään automaattisesti alkuperäiselle maksutavallesi tietyn ajan kuluessa.

Myöhästyneet tai puuttuvat palautukset

Jos et ole vielä saanut palautusta, tarkista ensin pankkitilisi uudelleen. Ota sitten yhteyttä luottokorttiyhtiöön, sillä voi kestää jonkin aikaa, ennen kuin palautus on virallisesti kirjattu. Ota seuraavaksi yhteyttä pankkiisi. Palautuksen kirjaaminen kestää usein jonkin aikaa. Jos olet tehnyt kaiken tämän, etkä ole vieläkään saanut hyvitystä, ota meihin yhteyttä osoitteeseen josefina(at)nuppukuvaus.fi.

Scroll to Top